Sztárok

Talán szakított VV Attila és Kinga

Attila szerint 1-2 hónapja ért véget a kapcsolata Kingával, ami azért is érdekes, mert augusztus 23-án vállalták ország-világ előtt.

A szappanopera folytatódik. Kutai ‘VV’ Kinga és Knapp ‘VV5-győztes’ Attila állítólag szakítottak. Már megint. Épphogy felocsúdtunk a sokkból, hogy végre felvállalták kapcsolatukat, erre most itt az újabb fordulat! Ám kisebb zavar van a történtben. A kedd esti Fókuszban Attila, arra a kérdésre, hogy tényleg különváltak-e Kingával, a következőt válaszolta: “Egy-két hónappal ezelőtt, igen.” A Vundersön és Zuperszexi képszerkesztő grafikusának kijelentése azért is érdekes, mert éppen két hónappal ezelőtt egy csókot váltó képpel tudatták a világgal: már nem titok a szerelmük. Nem egészen egy hónappal ezelőtt is a kapcsolatukra utaló képet töltött fel a VV5 egykori cselszövője a közösségi oldalára. Aki még tudja követni az események, az tényleg írjon nekünk. Ámbár a VV6 indulása után nyilván újabb Kingák és újabb Attilák veszik át a furcsa páros szerepét.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top