Sztárok

Ilyet villantott Csobot Adél

Mindenkit meglepett Csobot Adél.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, több másodperces fennakadást okozott Csobot Adél az X-Faktorban, amikor a kísérőműsort beharangozva egy mély kivágású ruhában jelent meg a kivetítőn, zavarba hozva ezzel barátját, Istenes Bencét – írja a Bors. “Bár a hétköznapokon vagy otthon nem öltözködöm így, egyáltalán nem kellett rámerőltetni azt a ruhát, szívesen viseltem. A tegnapi verseny témája a szerelem és a szenvedély volt, ezért választottuk ezt a ruhát. Egyáltalán nem feszengtem benne” – mesélte Adél. De hiába a kihívó ruha, Bence mégis egyedül bulizott hajnalig. “Két hónapja voltam utoljára bulizni. Hajnalban kelek a rádió miatt, utána pedig egész nap dolgozom az RTL Klub műsorain. Általában Adél is jönni szokott, most viszont fáradt volt, ezért inkább hazament” – mondta Istenes Bence.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top