Sztárok

Feljelentették Bálint Antóniát

Közösségi oldalára töltötte fel meztelen fotóit Bálint Antónia, amiért végül zárolták oldalát.

Bálint Antónia a róla korábban készült pikáns fotókat osztotta meg közösségi oldalán, de ez néhány ismerősének nem nyerte el a tetszését, ezért feljelentették – írja a Blikk. “Ezek a fotók minden újságos standon kint voltak, bárki láthatta őket, nem értem a felháborodást. Nem gusztustalanok, és azt hiszem, ettől sokkal durvább dolgokkal van tele az internet. Legutóbb akkor volt felháborodás, amikor készítettem magamról egy fotót, amelyen csak egy tangában voltam. Ilyenkor, ha egy kicsivel többet mutatok meg magamból, azt csupán polgárpukkasztás végett teszem” – mondta Toncsi, aki azt is elárulta, hogy fotóival erőt is szeretne adni a korabeli nőknek. “Már édesanya vagyok, és másképp gondolkozom egy ilyesfajta fotózásról. Már négyszer vetkőztem le… Ha újra igent mondanék, biztos, hogy lennének extra kéréseim, és persze az anyagiakat is megfontolnám” – mondta Bálint Antónia.

Feljelentették Bálint Antóniát

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top