Sztárok

Családtag lett Harry herceg barátnője

Az a megtiszteltetés érte, hogy szíve hercegével eltölthetett egy hétvégét Harry nagymamája, II. Erzsébet királynő egyik angliai kastélyában.

A 24 esztendős Cressida Bonas a múlt hétvégén vadászaton vett részt Harry herceggel – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – és baráti társaságával az uralkodó sandringhami birtokán. Bennfentes udvari források szerint ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a balhés lány és a 29 éves Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, innentől nincs akadálya a frigynek.

A szokásjog alapján ugyanis meghívást csak olyan hercegi barát vagy barátnő kap a királynő valamely hivatalos rezidenciájára, akit a család elfogad, így ez a gesztus egyben befogadásként is értékelendő. A kelet-angliai Sandringhamben eltöltött közös hétvége is igazolja, hogy Harry és Cressida kapcsolata nem csupán futó románc.

Cressida Bonas – akivel azonban Katalin hercegné nem szimpatizál – korántsem idegen udvari körökben. Előző barátjának mostohaapja, Milford Haven márkija II. Erzsébet királynő unokatestvére, Cressida féltestvérének, Isabella Calthorpe-nak pedig egy időben Harry bátyja, a brit trón majdani várományosa, Vilmos herceg udvarolt. Igaz, végül mindketten másnak esküdtek örök hűséget.

Családtag lett Harry herceg barátnője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top