Sztárok

Újra boldog Keresztes Ildikó – galéria

Többen tudni vélik, hogy Keresztes Ildikó párra lelt. Bár az énekesnő még nem erősítette meg a hírt, megújult külseje és egy sokatmondó nyilatkozat is erre utal.

Néhány héttel ezelőtt vált meg hosszú tincseitől Keresztes Ildikó, és új, fiatalosabb hajat vágatott magának. Márpedig, hölgyeim, tudjuk jól, új haj, új élet, ráadásul a színész-énekes jobban néz ki, mint valaha. Többen tudni vélik, hogy az X-Faktor egykori mentora ismét boldog, állítólag rátalált a szerelem. Bár ő ezt még nem erősítette meg, a megújult külső és egy sokatmondó nyilatkozat is erre utal. “Minden a legnagyobb rendben van körülöttem” – kezdte a ma megjelent Story magazinban Keresztes, és a magánéletére vonatkozó kérdést ugyan elhárította, mégis sokat sejtetően beszélt. “Most még nem nyilatkozom a magánéletemnek erről a részéről” – mondta mosolyogva az énekesnő, akinek óvatossága érthető, hiszen nehezen tette túl magát azon, hogy férje húsz év után egy másik nő oldalán kezdett új életet.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top