Sztárok

Sokkoló kijelentést tett Kim Kardashian

Egy valóságshow-hősnek az a dolga, hogy megdöbbentsen és sokkoljon. Kim Kardashian pedig jól teszi a dolgát. Legfrissebb vallomásával ismét megbotránkoztatott mindenkit.

Kim Kardashian nagyon aggódott intim szerve állapotáért, ezért néhány nappal azután, hogy világra hozta kislányát, azonnal vizsgálni kezdte magát altájon – vallotta be valóságshow-ja legújabb részében. “Amint hazatértünk a kórházból, az első dolgom az volt, hogy tükröt ragadtam, és megvizsgáltam a vaginámat. Szebb, mint a szülés előtt” – állapította meg boldogan Kanye West jegyese, és azt is kifejtette, hogy miért kellene a Playboy címlapján szerepelnie. “Ki akarok állni a világ elé és meztelenül az arcukba ordítani, hogy szexi vagyok, visszatértem” – sikította teljes átéléssel K, mint Kardashian című műsorában. A divatbakik királynője egy újabb bizonyíték arra, hogy a hírnév és intelligencia nem jár kéz a kézben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top