Sztárok

Jövőre eljegyzi kedvesét Harry herceg?

Harry herceg eljegyzésének bejelentését várja a londoni fogadóipar. Az irodák rohamosan csökkentik az erre kiírt nyereményesélyeket az egyre nagyobb összegben bezúduló tétek láttán.

Az egyik legnagyobb hálózat, a William Hill az eddigi 6/1 helyett vasárnap hirtelen már csak 2/1-es fogadási eséllyel kínálta játékra, hogy II. Erzsébet királynő unokája, Vilmos herceg öccse jövőre eljegyzi kedvesét, Cressida Bonast. Gyors házasságra azonban még nem számítanak a fogadócégek, valószínűleg Harry korábbi, viharos véget ért kapcsolataiból kiindulva erre a lehetőségre továbbra is merészebb kiírásokat tartanak érvényben.

A Paddy Power fogadóhálózat Harry és a balhés lány hírében álló Cressida idei összeházasodására vasárnap 25/1-es, a jövő évben kötendő frigyre is még 9/2-es nyereményesélyt ajánlott. Igaz, arra már csak 4/1 volt az odds a Paddy Power vasárnapi kiírásában, hogy Harry 2015-ben vezeti oltár elé barátnőjét.

A fogadási láz különösen azoknak a minapi sajtóbeszámolóknak a hatására csapott magasra, amelyek szerint a 24 esztendős Cressida Bonas vadászaton vett részt Harry herceggel II. Erzsébet királynő sandringhami birtokán. Bennfentes udvari források szerint ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Cressida és a 29 éves Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, innentől nincs akadálya a frigynek.

Harry tavaly májusban ismerte meg Cressida Bonast (akivel Katalin hercegné egyáltalán nem szimpatizál), és a szőke szépséget azóta is rendszeresen látni a herceg társaságában.

Cressida Bonas
Cressida Bonas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top