Sztárok

Részeg volt az X-Faktor mentora a műsor alatt

A szombati élő adásban állítólag ittas állapotban szerepelt az X-Factor mentornője.
Nemcsak idehaza keltett indulatokat az X-Faktor szombati élő show-ja. Míg Tóth Gabit azzal vádolták meg, hogy halottak napján túlságosan kihívó ruhába bújt, addig amerikai kolléganője, Nicole Scherzinger állítólag ittasan ülte végig a döntőt. Az élő show alatt ugyanis meglehetősen furcsán viselkedett a Pussycat Dolls egykori énekesnője, amit a rajongók is észrevettek. „Nicole vagy részeg, vagy ez a legfurcsább akcentus, amit felvehetett” – írta a műsor Twitter-oldalára az egyik néző. „Nicole Scherzinger most tényleg részeg? Komoly” – reagált egy másik.

A mentor valóban szokatlanul viselkedett, ugyanis nemcsak a bevonulásnál perdült táncra és ölelgette meg a versenyzőket, hanem amikor a műsorvezető megkérte, hogy konferálja fel egyik mentoráltját, legalább félperces monológot mondott, ami élő műsorban igencsak ritka. Hamilton egykori kedvese a sajtósán keresztül cáfolta a rágalmakat. „Egyszerűen csak elkapta a diszkóhangulat” – jelentette ki a szóvivő, ám ennek ellentmond, hogy a műsor utáni partin szájra puszival köszöntötte mentortársát, Sharon Osbourne-t.

Részegséggel vádolják az X-Factor szexi mentorát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top