Sztárok

Kárpáti Rebeka nem hiszi, hogy bejut a legjobb tizenhat közé

Kárpáti Rebeka ugyan nem lát esélyt arra, hogy a tizenhat közé kerüljön, ennek ellenére nagyon jól érzi magát Moszkvában, a Miss Universe 2013 döntőjén. Szombaton minden kiderül.

Merülnek az energiatartalékai, és azt sem hiszi, hogy bekerülhet a döntős lányok közé, mégis boldogan mesélt a moszkvai versenyről Kárpáti Rebeka, aki e-mailen válaszolt a Nők Lapja Café kérdéseire. Miss Universe Hungary 2013 jól érzi magát az orosz fővárosban, és bár nem tartja magát honvágyó típusnak, azért van, aki hiányzik neki.

Hamar összebarátkozott a lányokkal

“Nagyon jól érzem magam itt kint. A családom, a szerelmem és a barátaim azért nagyon hiányoznak” – kezdte Rebeka, aki már a célegyenesbe fordult a többi szépséggel együtt. “Ez az utolsó hét a lányokkal. Egyre jobban érezzük a ‘vég’ közeledtét, de egyelőre senki sem tudja felfogni, hogy mehetett el ilyen hamar az idő. Imádom Miss Haitit, vele biztos fogom tartani a kapcsolatot, de lehet, hogy a szomszédos szlovák lányhoz is átugrom majd, ha időm engedi, és fordítva. Nagyon szeretem még a cseh lányt, Miss Ausztrália egy tündér, Miss Izrael a nagy dumás, de ugyanakkor Miss Guammal, Miss Malajziával vagy Miss Hondurasszal is bármikor elbeszélgetek” – mesélte a magyar szépség, aki mindennap hajnalban kel, és késő éjjel fekszik, ennek ellenére nagyon élvezi a kintlétet.

Akárhogy is alakul a verseny, boldogan tér haza

A(z) “Szerinted van esélye Rebekának a Top16 lány közé bekerülni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Sajnos nincs!

Rebeka, akit nem sokkal elutazása előtt kiraboltak, azt is elárulta, már kiválasztották a tizenhat döntőst, de nem hiszi, hogy ő köztük lesz. “Tegnap választották ki a top 16 lányt, de ennek az eredményét csak november 9-én, a Final Show keretein belül tudhatjuk meg mindannyian. Én nem hiszem, hogy benne leszek a tizenhatban. Nyilván nagyon szeretnék, de ahogy telik az idő, egyre jobban látni azokat, akik tényleg erre termettek. És nincs kevés belőlük” – tette hozzá R. Kárpáti Péter lánya, aki akkor sem fog szomorkodni, ha nem ér el jó helyezést, hisz rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodott a moszkvai tartózkodás során.

Nézd meg galériánkat Rebeka Miss Universe Hungaryvé koronázásáról és Moszkvában készített fotóiból!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top