Sztárok

Kamerák buktatták le L.L. Juniort?

Öv nélkül és telefonálva vezetett L.L. Junior, ráadásul mindezt az Édes Élet kamerái előtt tette.

Kamerák buktatták le L.L. Juniort?A Blikk mai számában két fotót is közölt arról, hogy a friss apuka az Édes Élet című műsorban, biztonsági öv nélkül, telefonálva vezette autóját.

“Ez az eset forgatás közben történt, azt autó tréleren volt, a vezetést csak imitáltuk, valójában nem vezettem. Ha volán mögé ülök, mindig bekötöm magam, telefonálni pedig szigorúan kihangosítóval szoktam”- mondta a lapnak a rapper. Csakhogy a Blikk úgy tudja, hogy az Édes Élet forgatásán nem szoktak trélert használni a bekamerázott autóhoz. “Ez egy valóság-show, így az autós jelentek is valódiak”- írja a lap.

Mi visszanéztük a 29. adást, és bár bekapcsolt biztonsági övet nem láttunk, a felvételen jól hallható, hogy Junior kihangosította a telefont, amikor utazott.

A rendőrség úgy nyilatkozott, hogy csakis akkor indítanak eljárást, ha valaki feljelentést tesz az ügyben. “Amennyiben a rendőrség bizonyítottnak látja a dolgot, elkezdi a nyomozást” – fogalmazott a napilapnak a BRFK szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top