Sztárok

Egy másik nőért rajong Lilu

Minden relikviát gyűjt Lilu, ami kedvencével kapcsolatos.
A(z) “Szoktál az interneten vásárolni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Alkalmanként

Kate Mossért rajong Lilu, aki minden létező relikviát beszerzett már az interneten, legutóbb pedig férje lepte őt meg egy különleges ajándékkal. „Imádom Kate Mosst, nemcsak a kedvenc modellem, hanem számomra ő a legtökéletesebb divatikon, rajongok a stílusáért. Jó ideje gyűjtöm a divatkönyveket, évek óta áhítoztam a róla szóló kiadásra, amit végül a férjem a netről rendelt meg nekem a születésnapomra. Nagyon szeretem a róla készült sorozatokat, ebben a könyvben pedig olyan képek szerepelnek, amiket máshol nem láthat az ember, egészen Kate kamaszkorától” – áradozott ajándékáról az X-Faktoros ByTheWay kiesését megsirató műsorvezető, aki nem véletlenül vállalta, hogy a november 8-ai Internetes Vásárlás Napja mozgalom nagykövete legyen.

A netes vásárlás szerelmese

“Mint a divat szerelmese és mint blogger mostanra az online shopok kínálatát ugyanúgy nyomon követem, mint korábban az üzletekét. Egy webáruház virtuális polcain óriási választékkal találkozhat az ember, nagy eséllyel találhatunk magunknak egyedi termékeket, amelyek nem jönnek szembe az utcán, és a mérettel sem lesz probléma. Imádom az akciókat, amikor a rendes ár töredékéért juthatok klassz dolgokhoz. November 8-án biztosan beszerzek egy-két apróságot, természetesen nemcsak magamat, hanem a szeretetteimet is meglepem majd, és még akár a karácsonyfa alá is kerülhet ezekből a meglepetésekből” – lelkesedett a divatbolond Lilu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top