Amit az X-Faktor egybekötött, az X-Faktor szét is választja: szakított Csobot és Istenes

Zoratti Adrienn | 2013. November 08.
Az X-Faktorban figyelt fel Csobot Adél dekoltázsára Istenes Bence, most pedig többek között éppen ez a műsor állt közéjük. Összeszedtük, hogyan indult, és hogyan ért véget Csobot és Istenes kapcsolata.

„Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél, bevallom őszintén” – reflektált a csajozógép bélyegét magára égető Bence egy évvel ezelőtt az After X-ben Adél azon feltevésére, miszerint bízik benne, produkciójával meggyőzte kritikusait, hogy van helye az X-Faktorban. Így kezdődött Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata, ami a legfrissebb hírek szerint most véget is ért. Összeszedtük a páros legjobb pillanatait és a szakításhoz vezető utat.

Kitárulkozás
Sokáig titkolóztak, hisz már az X-Faktor tavalyi döntője előtt bimbózni kezdett románcuk. Végül a Fókusz kamerája előtt vallottak kapcsolatukról, és boldogságukban még dalra is fakadtak.

Örömtánc
Istenes Bence Szombat esti lázban való szereplését az énekesnő nemcsak végigasszisztálta, de még táncra is perdült rongylábú kedvesével két próba között.

Szerelem
Bár nem jósoltak hosszú jövőt a 19 éves naiva és a nőfaló hírében álló műsorvezető kapcsolatának, Bence mindent megtett, hogy bizonyítsa, szereti a szvingkirálynőt. Egyik fellépését még félbe is szakíttatta, hogy egy csokor virággal lepje meg Valentin-nap alkalmából. 


Féltékenység
Majd jöttek az első viharfelhők, amikor Bence az egyik zenei fesztiválról közzétett egy fotót, amin a szuperszexi magyar modell, Palvin Barbara csókolja, majd egy ismeretlen lány mellét fogdosta. Adél persze forrt a dühtől, ekkor azonban még sikerült megbékíteni. 

Harmónia
Úgy tűnt, első, kettesben töltött nyaralásuk feledtette Adéllal a történteket, és a zöld szemű szörny fejét biggyesztve kulloghatott el kapcsolatukból. „Mostantól két szerelmem van. Az egyik mögöttem, a másik alattam” – írta a nyaralásos fotójuk mellé a nyílt szerelmi vallomást a fiatal műsorvezető.

Taktika
A fiatalok azonban a nyári lángolás után egyre kevesebb időt töltöttek együtt. Míg Bencének több műsorban kellett helytállnia, addig Adél énekesi karrierjét egyengette. Itthoni fellépései mellett már külföldre is egyre több helyre hívták. A közös munka sem tett jót a párnak, két héttel ezelőtt, Adél cicivillantása az X-Faktor élő show-jában már taktikai húzás volt: így próbálta meggyőzni szerelmét, tartogat még számára meglepetéseket a dekoltázsában tarsolyában. Bence a látványtól percekig szóhoz sem jutott, végül mégis külön töltötték az éjszakát. 

Szakítás
Hogy elkerüljék a magánéletükben turkáló cikkeket, Adél és Bence, akárcsak szerelmük kezdetét, a végét is a Fókuszban jelentették be csütörtök este. A nyilatkozatokból egyértelműen kiderül, hogy az RTL Klub ifjú titánja hamarabb túllép majd a történteken, mint vörös hajú exe, aki könnyeit mosollyal álcázva bevallotta: még mindig szereti Bencét.
Exit mobile version