Sztárok

Visszavágtak: szerelmes fotó Csobot Adélról és Istenes Bencéről

Volt olyan lap, amelyik már a szakításukat pedzegette, de Istenes Bence és Csobot Adél most pontot tettek a találgatások végére, méghozzá egy szerelmes fotóval.

Néhány nappal ezelőtt röppent fel a pletyka, miszerint válságba került Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata. A híresztelésekhez az X-Faktor fiatal műsorvezetője szolgáltatott alapot, miután több képet is közzétett a világhálón rövid időn belül. Első alkalommal a világ jelenleg egyik legkeresettebb modelljével, Palvin Barbival készített közös fotó verte ki a biztosítékot. „Elismerem, hiba volt azon az estén megosztani azt a fotót az interneten. Jókedvem volt, nem gondolkodtam, és ami láthatóvá vált, érthetően nem esett jól Adélnak” – nyilatkozta a Story magazinnak az eset után Istenes, aki párjával együtt egy fotóval vágott vissza a pletykálkodóknak: a Palvin Barbival készült fotóhoz kísértetiesen hasonló képet tettek közzé közösségi oldalukon, ezzel is bizonyítva, hogy ők még mindig nagyon szeretik egymást.

Visszavágott a kétkedőknek az RTL szerelmespárja - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top