nlc.hu
Sztárok
Halogatja esküvőjét a Mentalista sorozat színésznője

Halogatja esküvőjét a Mentalista sorozat színésznője

Kilenc hónapja azt találgatják, mikor áll oltár elé a Mentalista sztárja. Ő azonban egyáltalán nem akarja elkapkodni a házasságot.

Mi igaz a titkos esküvőből?

Halogatja esküvőjét a Mentalista sorozat színésznőjeRobin Tunney sem a Mentalistában, sem pedig a való életben nem erőlteti annyira az esküvőt. Kilenc hónapja jelentette be, hogy a párja, Nicky Marmet karácsonykor eljegyezte, de az esküvő időpontjáról azóta sem tudni semmi biztosat. Miért halogatják a nagy napot? Talán Tunney forgatási beosztása túl sűrű, talán karácsonyra tervezik… Talán már rég összeházasodtak, csak titokba akarják tartani. Ez utóbbira tippelt néhány napja a People & Life magazin, amikor cikket jelentetett meg a titkos esküvőről. Eszerint egy meg nem nevezett helyen a reggeli órákban, a család és néhány barát előtt fogadott örök hűséget a színésznő és belsőépítész párja. Mivel Tunney magánéletével kapcsolatban már sok pletyka keringett, a rajongók bizonyítékokat kerestek arra vonatkozóan, hogy a hír igaz-e. Egy nap sem telt bele és kiderült: a hír kacsa.

Egyszer már volt házas

A Mentalista színésznőjének ez lenne a második házassága, 2002-ben vált el első férjétől, és azt mondják, mostani párja azért sem kapkodta el a lánykérést, mert Tunney nem vágyott újabb esküvőre. Ennek ellenére a színésznő az eljegyzés után már bizakodóan nyilatkozott. „A gyémánt Nicky nagymamája, Mimi gyűrűjéből származik, amit jó jelnek érzek, hiszen az a házasság hosszú és boldog volt” – mondta. A negyvenéves sztár még azt sem tekintette rossz ómennek, hogy a párja kétszer futott neki a lánykérésnek, amikor Brazíliában voltak karácsonykor. „Bahia tengerpartján próbálkozott először, de éppen valami trópusi láz tört ki rajtam, rosszul voltam, és a válla fölött hányni kezdtem, éppen akkor, amikor a gyűrűt akarta előhúzni a zsebéből. Szerencsére, a második alkalommal már elég jól voltam, hogy igent tudjak mondani” – mesélt az eljegyzéséről Robin Tunney.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top