Sztárok

Óriási csalódás érte Mohamed Fatimát

Eddig még soha nem mesélt arról Mohamed Fatima, miért döntött úgy, hazaköltözik Londonból. Most Joshi Bharatnak őszintén megnyílt a Voice problémás énekesnője.

Óriási csalódás érte Mohamed FatimátSokáig nem hallatott magáról a Fekete Vonat egykori énekesnője, majd hirtelen hazatért Londonból, és újra feltűnt a zenei palettán: jelentkezett a Voice-ba, ami kapóra jött neki, hogy új életet kezdhessen. „Londonból haza is menekültem, de jól jött a lehetőség is, ami kirajzolódott Magyarországon. Hogy újrakezdjem a zenélést, hogy folytassam a saját magam keresését. Sokat tanultam kint és itthon is, de amióta itthon vagyok, sokkal erősebbnek érzem magam azok miatt a dolgok miatt, amik történtek” – vallotta meg Fatima őszintén Joshi Bharatnak, akinek azt is elárulta, miért is menekült az angol fővárosból. „Igen, megcsaltak. Az utolsó kapcsolatom Londonban volt, egy félig jamaicai, félig angol fiúval. A lány, akivel félrelépett, marokkói volt, hasonló karakter, mint én. Külsőre és belsőre is. Nem tudtunk a másikról, aztán megismertük egymást sajnos, így mind a kettőnknek fájdalmasabb volt. Végül szimpatikusak lettünk egymásnak, mint ember, és próbáltuk segíteni a másikat, hogy túl tudjunk lépni a történteken” – elevenítette fel a fájdalmas múltat a Voice balhés énekesnője, aki a FEM3 hétfő délután 17:00-kor kezdődő Másképpen című műsorban még több titkába beavatja a nézőket. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top