Sztárok

Örömében füvezett Miley Cyrus az MTV díjátadóján – videó

Romboló golyón meztelenül vonaglós klipje miatt díjazták Miley Cyrust az idei MTV EMA-n, ahol örömében megint botrányt okozott az Amerikában még kiskorúnak számító énekesnő.

Hol vannak már a régi MTV-s balhék, amikor Diana Ross megcsöcsörészte Lil Kimet, vagy épp Madonna lekapta Britney-t. Lassan mondhatjuk, hogy a zeneipar „nagy öregjei” igazi kispályások a pillanatok alatt botránykirálynővé avanzsált Miley Cyrushoz képest. Emlékezetes MTV VMA-s fenékrázása óta botrányosabbnál botrányosabb megmozdulásaival korbácsolja a kedélyeket, így várható volt, hogy a zenecsatorna európai díjátadóján sem ül majd meg szerényen hátul a sarokban.

Nem is tett így. Az egykori iskolás jó kislányt megformáló óriásnyelvű énekesnő azzal indított, hogy a rap zene két korán elhunyt nagyágyújának képét a hátsóján viselve jelent meg a gálán, ami már önmagában keltett bennem némi nemtetszést, főleg hogy a húszéves Miley csak hírből ismerheti Tupac Shakurt és Notorious B.I.G-t. A romboló golyón meztelenül vonaglós klipje miatt kapott díját már egy teljesen új, hófehér dresszben vette át, miután letudta újabb tverkingelős, cicitapizós előadását.

Megnézem
Összes kép (1)

A 20 éves énekesnő az ünneplés legméltóbb módjának azt tartotta, hogy ha már úgyis Hollandiában van, örömében rágyújt egy füves cigire a színpad közepén, számtalan tizenéves rajongó előtt. Márpedig nyilvános helyen marihuánát szívni még a liberális országban is tilos, főleg hogy Miley Amerikában még alkoholt sem vehetne legálisan. Legújabb húzásával már rajongóit is sikerült felbőszítenie. „Most komolyan, mi baja van Miley Cyrusnak? Miért kell füvezni nyilvánosan egy MTV EMA-n?” – írta az egyik felháborodott néző a Twitteren. Az egyik brit reggeli műsor házigazdája sem ment el szó nélkül az eset mellett: Miley Cyrus már megint sokkolt mindenkit a vélhetőleg füves cigis jelenetével. Egy kicsit túljátssza a megosztó szerepet” – vélekedett Eamonn Holmes.

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top