Sztárok

Ismerőse rabolta ki a TV2 sztárját

Kandász Andit hajnalban hívta a lánya, hogy a házuk szuterén szintjén minden lámpa ég, és felfeszítették a lépcsőházi bejáratot. A bicikliket vitték el, a műsorvezető azt is sejti, hogy kik, ezért feljelentést tesz.

Ismerőse rabolta ki a TV2 sztárját„Anya! Biciklitúrára indultatok?” – kérdezte tőle a lánya, Lolita, mert azt hitte, hogy a hétvégi Tapolca-Badacsonyi borlovagnő-avatásra Kandász Andiék elvitték a bicikliket is, ám nem így volt. A TV2 műsorvezetőjét és családját kirabolták. „A szomszédunk éjjel egy óra körül hallotta, hogy csapódik a bejárati ajtó, még bosszankodott is, hogy miért jár valaki ilyen hangosan, hiszen kisbabájuk van, így végignézte, ahogy kimegy valaki a bringával és felszáll rá.”

Ismerte a terepet a tolvaj

„Azt gondolta, hogy a férjem, én vagy a lányom barátja tűnünk el az éjszakában. Nagyon szomorú vagyok, főleg mert nyilvánvaló, hogy ismerős volt a tolvaj, legalábbis olyan, aki már többször járt a házban, és megbarátkozott Marcival. A kutyánk ugyanis, bár nagyon barátságos golden retriever, mégis vehemens házőrzőként véd mindent, de aznap éjjel nyugodtan aludt a lányomék lábánál. Ez azt jelenti, hogy ismerte a tolvajok szagát” –
bosszankodott a Kalandjárat műsorvezetője, aki már megtette a szükséges lépéseket az ügyben. „Imádtuk a biciklijeinket. Semmi különös, két normál méretű, puha nyergű terepbringa, 70 ezer forint volt darabja. De nekünk mindkettő többet jelent. Emlékeket: szüreti bringakörút a Fertő-tónál, romantikus velencei bringázás, aztán kalandos Tisza-tavi körtúra a gyerekeinkkel és persze rengeteg külföldi túra, Tátra, Alpok és így tovább.”

Visszavonná a feljelentést, ha megszólalna a tolvaj lelkiismerete

„Az én bringám az egyetlen volt, amely nem törte fel a női idomaimat. Egyszerűen szeretem! Ha a tolvajok visszahozzák az éj leple alatt a kertbe a két bringát, akkor elfelejtjük ezt a rossz tapasztalatot, és visszavonom a feljelentést. A legrosszabb az egészben az, hogy én, az örök optimista, egy ideig biztosan megnézem, hogy minden lakat alatt van-e, amikor lefekszem. De egy dolgot nem tudtak elvenni tőlem. Azt, hogy továbbra is úgy gondolom, hogy minden ember jónak született…” – panaszolta Kandász. Nem ő az első ismert ember, akit feltehetőleg közeli ismerős rövidített meg.

Ismerőse rabolta ki a TV2 sztárját
Itt még a biciklikkel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top