Sztárok

Váratlan: így provokál Hajdú Péter

Hajdú Péter meglepő módon reagált arra, hogy ismét botránykönyv szereplője lett.

Áll a bál Sarka Kata és Bálint Antónia között. Bálint Antónia könyvében teregeti ki magánéletét, a Vundersön és Zuperszexi forgatásán pedig azt állította, hogy Hajdú Péter annak idején megkérte a kezét. Valószínűleg ezért döntött úgy Hajdú Péter, hogy a következő balhénak már inkább elébe megy: meglepő felhívást tett közzé közösségi oldalán.

„Ha valamelyik nap úgy ébredsz, hogy könyvet akarsz írni rólam, vagy egyszerűen csak belém akarsz rúgni, ne habozz. Ha jártál velem, ha dolgoztunk együtt, vagy csak egyszer láttál tilosban parkolni, vagy egymásra néztünk valamelyik étteremben vagy az utcán. Nyugodtan ragadj tollat, és írd le, hogy mekkora szemét vagyok, és különben is rohadjak meg, mert van pénzem, munkám és családom. Jó ötlet, ne hagyd ki. Ha nincs munkád, láss neki még ma:) Már vannak egy páran a csapatban, csatlakozz hozzájuk:)” – szól az iróniától nem mentes felhívás.

Váratlan: így provokál Hajdú Péter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top