Sztárok

Kivasaltatta az arcát Madonna – galéria

A sok plasztikai műtéttől Madonna már nem a régi, arca torz és puffadt, inkább emlékeztet egy felfújt lufira, mint egy szép, fiatal női arcra.

Soha véget nem érő harcot folytat Madonna, hogy azt látszatot keltse: rajta nem fog az idő vasfoga. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy huszonéveseket választ párjának, vagy miniatűr, testhez simuló bodyban lejt koncertjein. De hiába a sok erőfeszítés, az öregedés elleni szérumot egyelőre nem találták fel.

Az 55 éves énekesnőt ezúttal a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre, ahol smink nélkül, kisimított arccal jelent meg. Bár egy hatalmas napszemüveget viselt, a fotókon jól látható, egyetlen apró szarkaláb sincs rajta. Úgy tűnik, ezúttal jobban sikerült plasztikai műtétje, hiszen az egy hónappal ezelőtti képeken még fel lehetett rajta fedezni egy-két ráncot.  Mára viszont kellően torz képet mutat, botoxtól duzzadt arcát kilométerekről is könnyedén kilehet szúrni.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top