Sztárok

X-Faktor: Keresztes Ildikónak öltöztetik Tóth Gabit – galéria

Tóth Gabi szombati viselete szöget ütött a fejünkbe. A kibontott nyakkendős összeállítást mintha láttuk volna már korábban. Keresgélni kezdtünk, és furcsa összefüggésre bukkantunk az egykori és a jelenlegi női mentor öltözékei között.

„Mintha egyszer Keresztes Ildikón is lett volna egy hasonló ruha” – gondolkodott el egyik kolléganőnk a Nők Lapja Café szerkesztőségében, ami persze azonnal szöget ütött a fejünkbe. Kutakodni kezdtünk archívumunkban, és láss csodát, meglepő dologra bukkantunk: nincs új a nap alatt, Tóth Gabit Keresztes Ildikónak öltöztetik. Legalábbis erre utal a számtalan egyező stílusú szett, amit hétvégéről hétvégére láthatunk az RTL Klub tehetségkutatójában.

Az X-Faktor két női mentora között annyi a különbség, hogy fiatalabb korosztály lévén, Gabi sokkal bevállalósabb, így cici és popsi is több villan, mint korábban. Arról már nem is beszélve, hogy míg az első és második évad igazi újdonságnak számított, addig mostanra a nézettség érdekében is szükséges bevetni egy-két kivillanó combot.

Galériánkat végiglapozva, te is eldöntheted, jól érzékeltük-e a hasonlóságokat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top