Sztárok

Kínos baki a Vundersőn felvételén

Kígyók, kukacok, csótányok özönlötték el a Vundersőn és Zuperszexi stúdióját.

VV Éva vasárnap a Vundersőn és Zuperszexi vendége volt. Sebestyén Balázséktól addig nem távozhatnak a vendégek, amíg nem oldanak meg bizonyos feladatokat, így természetesen Évát is próbára tették. Az egykori villalakónak nem volt más dolga, mint énekelni, közben pedig letakart ládákba kellett belenyúlnia, és pingponglabdákat megkeresni. Persze a kis dobozokban a labdák mellett különböző állatkák, kígyók, kukacok, csótányok, bogarak lapultak. Éva egy-két nagyobb kiabálástól és sikoltozástól eltekintve egész jól teljesítette a feladatot.

Viszont történt egy kis baleset, amire a stábtagok sem számítottak. A csótányok kimásztak a dobozból, és elözönlötték a stúdiót. Az össze-vissza futkosó rovarokat a kellékesek közül volt, aki felkapkodta, de akadt olyan, aki egyszerűbb módját választva a terep megtisztításának, agyontaposta őket. Ezt Vadon Jani nem vette jó néven. „Szóltam a kellékeseknek, hogy hozzanak egy edényt, és szedjék össze a rovarokat. Fizikailag rosszul vagyok, ha élőlényeket pusztítanak el” – mondta a rádiós műsorvezető.

Kínos baki a Vundersőn felvételén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top