Sztárok

Első gyermekét várja Kelly Clarkson

Az American Idol egykori, most 31 éves győztese az egyik közösségi oldalon erősítette meg, hogy első kisbabáját várja.

Első gyermekét várja Kelly Clarkson„Terhes vagyok. Brandon és én nagyon izgatottak vagyunk. A legjobb ajándék karácsony előtt” – írta Twitter oldalán Kelly Clarkson, akinek ez lesz az első babája. Férjének, Brandonnak az első házasságából van már két gyermeke, a 6 éves Seth és a 12 éves Savannah. Így az American Idol nevű tehetségkutatóban feltűnt énekesnőnek már nem szokatlan a gyerkőctársaság, eddig is tudta gyakorolni az anyaságot, a hírek szerint nem is csinálta rosszul. Férje exfelesége is csak dicsérte az énekesnőt: „nem is lehetne jobb mostohaanyja a gyermekeimnek”.

Kelly októberben ment férjhez, a nagy hírt rajongóival ugyancsak a Twitteren és közösségi oldalán osztotta meg. „Hivatalosan is Mrs. Blackstock vagyok! Tegnap összeházasodtunk a gyönyörű Blackberry farmon, Tennessee-ben, ez a világ legszebb helye” – írta. A ceremónia egyébként szűk családi körben zajlott, az énekesnőnek az volt a legfontosabb, hogy meghitt legyen az esküvő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top