Sztárok

Ilyen módszerrel gyógyul Vajna Tímea

A hagyományos kínai orvoslásban ismert kezeléssel gyógyíttatja magát Andy Vajna neje.

Ilyen módszerrel gyógyul Vajna TímeaKedden Vajna Tímea az Instagram oldalán osztott meg egy fotót, ahol jól látszik, épp egy akupresszúrás terápián vesz részt. A hozzászólásokból az is kiderül, hogy nem ez az első kezelése. „Az első pár alkalom nagyon fáj, utána elviselhető, de segít!” – írta a képhez Vajna Tímea.

Az eljárás lényege, hogy az akupunktúrás pontokat puszta kézzel nyomkodják,  stimulálásukkal pluszenergiát juttatnak a nem kielégítően működő szervhez vagy testtájhoz. Az akupresszúrával rengeteg betegség gyógyítható, mint például szív- és érrendszeri, mozgásszervi vagy légzőszervi megbetegedések, de bőrproblémákra vagy immunerősítésre is alkalmazható. Az ugyan nem derült ki, hogy miért jár akupresszúrára Vajnáné, de annyi bizonyos, hogy a nemrég Moszkvából hazatért Tímeának bírnia kell a strapát, hiszen a hírek szerint hamarosan a szépségiparba is beszáll, ahol komoly feladatokat lát majd el. Nem csoda, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy formába hozza magát.

Macaronnal borított kötény, teáskannákkal díszített táska…Rendelj egyedi, nyomott mintás ruhákat csak a Nők Lapja Cafén!

pólóbiznisz keretesek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top