Sztárok

Videólecke Kim Kardashiantól: hogyan készül a tökéletes selfie

Még sosem sikerült jó önfotót készítened magadról? Nem tudod, hogy csücsöríts és milyen szögben tartsd a fejed? Akkor most jó helyen jársz! Segítő Kimi mindenre megtanít!

Néhány hónappal ezelőtt, amikor maga az amerikai elnök szólt be Kim Kardashiannak és pasijának, Kardashian mama kelt a védelmükre: „Kim a legkeményebben dolgozó fiatal nő a világon. Nem alszik, nem áll meg, nem lassít, keményen megdolgozik azért, amije van!” – mondta Kris Jenner. És milyen igaza volt, hisz az ő lánya egy igazi tanító, aki most önzetlenül tovább adja a vele született tudást. Most videóüzenetben oktatja, hogyan is készül a tökéletes selfie.

Első lecke: az irány
„Az első és legfontosabb, hogy mindig fentről lefelé fényképezz!” – kezdi Kardashian, aki ezek után igazán önkritikusan megjegyzi, hogy – a saját szavaival élve – gusztustalanul néz ki smink nélkül. Hiába, egy igazi tanítómester tisztában van a saját gyengeségeivel.

Második lecke: a szög
„Tudd, melyik szögből nézel ki a legjobban” – mondja az önfotózás királynője. Ehhez ismerned kell az arcod, hogy tudd, melyik profilod az erősebb. Kim a fenekénél már csak a bal orcáját szereti jobban fotózni.

Harmadik lecke: a száj
„Tilos a csücsörítés! Bár én mindig így csinálom, mert szépen kiemeli az arccsontom” – adja az ellentmondó tanácsot Kardashian, miközben bőszen csücsörít.

Negyedik lecke: a repeta
„Nézd meg a képet, és ha nem sikerült, csinálj újat” – hangzik a végső bölcs tanács. Nemhiába az ismétlés a tudás anyja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top