Sztárok

X-Faktor: Szabó Ádám életet mentett

Szabó Ádám egy fellépése után adott szívmasszázst egy rosszul lett rajongójának.

Szabó Ádám megmentette egy férfi életét, aki az x-faktoros egyik koncertje után lett rosszul – írja a Blikk. „Nagy rajongója vagyok, így elmentünk megnézni. A koncert után a zenész elkezdett játszani a hangszeren, mi pedig táncoltunk, és akkor a papának leállt a szíve. Még Ádám is végezte a szívmasszázst, amikor én éppen kimentem a mentők elé ” – mesélte a rosszul lett István felesége.

„Friss volt a jogsim, alig egyéves, ott pedig kötelező az egészségügyi vizsga is, ahol megtanultam a mellkompressziót. Amikor azt láttam, hogy a férfi, aki nekiállt a szívmasszázsnak, segítségre szorul, akkor odamentem, helyet cseréltem vele, és úgy folytattam, ahogy az oktatáson tanultam. Mindenképpen szerettem volna segíteni” – mondta Szabó Ádám, akit vendégül is látott a hálás család. „Fantasztikus érzés és boldogság, hogy segített. Nagyon szépen köszönjük, és rendkívül hálásak vagyunk neki” – mondta a házaspár.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top