Sztárok

De ki is Hada Renáta?

Miközben rendre a nagytétényi celebraktár leporolt szereplői tűnnek fel az Édes Életben, olykor egy-egy teljesen ismeretlen szereplő is bevillan a TV2 reality műsorában. Majd rögtön az első héten a nőgyógyászát is megismerhetjük. De mégis honnan kellene tudnunk, hogy ki Hada Renáta?

Év elején tűnt fel először igazán a bulvárégbolton Hada Renáta, aki akkor az egyik ismert showmanhez fűződő, állítólag több évig tartó szeretői státuszával került be az újságokba és a tévéműsorokba. Természetesen megjelent Hajdú Péter Frizbi című adásában is, ahol kisebb káoszba fulladt a beszélgetés a műsorvezetővel.


Hada
ezután ismét eltűnt a nyilvánosság elől, néhány hete viszont előhúzta őt tarsolyából a TV2, hogy a frissen apukává vált Berki Krisztián és a bájosan flúgos páros, Varga Viktorék mellett vele is erősítse a nézettséget. Márpedig Hada ideális celeb lehet, hisz bár még csak néhány hete lett része az napi sorozatot nézők életének, már többet tudunk a legbensőbb magánügyeiről, mint amennyi ránk tartozna. Azt sem titkolja, ha úgy adódik, napjában többször is tesznek párjával annak érdekében, hogy összejöjjön a várt közös gyermek.

Édes Élet: De ki is Hada Renáta?
Az EST Fm csapatának tagjaként

Az újságíró, aki celeb lett

De mit nem tudtunk még eddig Hada Renátáról? Kaszópusztán nevelkedett, amiről cikket is írt néhány éve a 168 órában. Olyan lapoknál dolgozott, mint a Mai Nap, majd Mai Lap, az Est Fm nevű egykori rádióállomás alapítótagja volt, majd a TV Sziget tagjaként Renocska Szívem néven interjúvolta meg a Sziget Fesztiválra kilátogatókat. Szerkesztett műsort a TV2-n és az ATV Híradójának is volt a műsorvezetője.  Több politikussal is készített interjút.

Televíziós jósnőként is dolgozott

Modellkedett is, de ezen ne csodálkozzunk, mert az nem hiányozhat egy híresség életéből. Televíziós jósnőként is tevékenykedett Red Angel néven, amiről Vágó István: Szkeptikus című műsorában mesélt. Írt két könyvet, az egyik politikusokról, a másik már a huszonegyedik század trendjének megfelelően a szingli pasikról szól. Most pedig, hogy beálljon a sorba, egy naptárral készül megörvendeztetni a nagyérdeműt. Hogy az erotikus kalendárium vagy a reality szereplés felrepíti és fenntartja-e a celeb univerzum égboltján, majd az idő eldönti, mi azonban úgy gondoljuk, van belőlük már így is elég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top