Sztárok

Jól helybenhagyták Istenes Bencét – fotó

Istenes Bence pimasz beszólásaival nemcsak Lilut, hanem Szabó Ádámot is kellemetlen helyzetbe hozta a múlt szombati X-Faktor élő műsorában. Ezúttal viszont komoly ellenfele akadt.

Jól helyben hagyták  Istenes Bencét – fotóIstenes Bence újabban csipkelődő megjegyzéseivel hívja fel magára a figyelmet. A szemtelen műsorvezető kemény kiképzést kapott, hogy tanuljon egy kis jó modort. A közösségi oldalára feltöltött fotó alapján egy katonai kiképzésen vett részt.

Láthatóan nem bántak vele kesztyűs kézzel, amit ő maga is megerősített. Elég kemény kiképzést kaptam ma a katonaságnál… páran örülhettek, itt épp szétrúgták a combom. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam” – írta oldalára Istenes Bence, akivel szemben igazi kritikát nagyija fogalmaz meg. „Szeretek másokat osztani, de azzal sincs bajom, ha engem osztanak” – mondta a Nők Lapja Cafénak adott korábbi interjújában a fiatal műsorvezető.

A kevésbé humoros poénjait egyelőre jól tűrik áldozatai, és az RTL Klub vezetősége szerint is Bence inkább szórakoztató, mint megbotránkoztató. Mindenesetre bízunk benne, hogy egy picit használt neki a katonai szigor.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top