Sztárok

Cuki fotó Kucsera Gáborról és családjáról

Komoly apukává vált a sokszor a nők bálványaként emlegetett sportoló, Kucsera Gábor. Igazi családi fotóval lepte meg követőit közösségi oldalán.

Cuki fotó Kucsera Gáborról és családjárólOktóber végén született meg Kucsera Gábor és Tápai Szabina első gyermeke, Bence. Az örömhírt maga az apuka osztotta meg követőivel hivatalos közösségi oldalán, ahogy a legfrissebb családi fotójukat is. Az újdonsült szülők a kis Bencével együtt pihennek Ausztriában, egy hegyvidéki falucskában. Az első közös telelésről készült fotó alá a sportoló csak ennyit írt: „Kis családommal”.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott. A pár egyszer már szakított. Nagy szerepet játszott az elválásban az is, hogy mindegyikük profi sportoló, Szabina akkoriban külföldön kézilabdázott, így a távolság miatt keveset tudtak találkozni. De úgy tűnik, sikerült megoldaniuk a problémákat, kisfiukkal, Bencével igazi családot alkot Szabina és Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top