Sztárok

Damu Roland: “mindent megteszek, hogy minél előbb szabaduljak”

Börtönbe kerülése után másfél évvel is ártatlannak vallja magát Damu Roland. Az egykori sorozatszínész a Fókuszban mesélt arról, milyen az élet a rácsok mögött.

Damu Roland másfél éve tölti négy és fél éves börtönbüntetését nemi erőszak miatt. A Fókusznak adott interjújában elmondta, hogy haraggal gondol azokra, akik – szerinte – rács mögé juttatták, és kisebbik gyermeke anyjára, aki „megfosztotta” fiát a Damu vezetéknévtől a színész tudta nélkül. „Dühös nem vagyok, dühös nem lehetek. Itt ezt nem engedheti meg magának az ember. Itt azzal kell együtt élni, hogy ártatlanul vagyok börtönben, és azok az emberek, akik engem ártatlanul börtönbe tettek, szerepelnek, mosolyognak, szórakoznak, élvezik az életet” – mondta Damu.

A Jóban Rosszban egykori rosszfiúja egy hónapja kérvényezte Tiszalökről Tökölre való áthelyezését, hogy közelebb legyen családjához, átszállítása már meg is történt, példás viselkedésére való tekintettel. „Elítélt vagyok, normálisan viselkedem, mindent megteszek azért, hogy a szabadulásom minél előbbre kerüljön” – mondta Damu Roland. Azt is elárulta, hogy felesége segítette át a kezdeti nehézségeken, és most, hogy büntetése felén már túl van, sokkal oldottabb.

Damu Roland: „mindent megteszek azért, hogy a szabadulásom minél előbbre kerüljön”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top