Sztárok

Bizarr fotóval kampányol az állatvédő Gillian Anderson – galéria

Évekkel ezelőtt szexszimbólum volt az X-Akták vörös színésznője, aki még 45 évesen is büszke lehet az idomaira. Most újra ledobta a textilt, ám szexi fotósorozat helyett igencsak bizarr képek készültek róla.

Gillian Anderson nagy állatvédő hírében áll, amiről most saját bőrén tett tanúbizonyságot. A Huffingtonpost közölte azt a cikket, amiben az X-Akták 45 éves sztárja egy állatvédő szervezet kedvéért meztelenre vetkőzve, nyakában egy angolnálval készített fotósorozatot, hogy így emelje fel szavát a halászat ellen. “Csodálatos állatok élnek az óceánok mélyén, amiket azonban szisztematikusan pusztítanak az óriási halászhálókkal. Manapság azonban az Európai Parlamentnek megvan az eszköze, hogy megóvja az értékes mélytengeri élőhelyeket” – áll abban a közleményben, amit az Anderson által támogatott szervezet adott ki.

Nem ő az első híresség, aki valamilyen jó ügy mellé állva szabadul meg ruháitól. Néhány éve az idei év legszexisebb férfijának választott Adam Levine pózolt pucéran egy magazin címlapján, hogy így hívja fel a figyelmet a hererák-szűrés fontosságára, de mellrák elleni kampány kedvéért vetkőzött már Kylie Minogue, Claudia Schiffer, Dobó Kata, Ebergényi Réka vagy épp Tóth Gabi is.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top