Sztárok

Beszívott Kasza Tibi – videó

Kasza Tibi nagyon jól tudja, hogy hívja fel magára a figyelmet. Király Lindával való közös produkciója nevetésbe fulladt.

A SuperTV2-n futó Kasza! show vendége ezúttal Király Linda volt. Kasza Tibi felkérte az énekesnőt, hogy adják elő közösen a Szerelem utolsó vérig című slágert. Linda ekkor még nem is sejtette milyen merényletre készül Tibi, aki pár másodpercre eltűnt, a háttérben jókorát szívott egy héliumos lufiból, majd visszakapcsolódott az éneklésbe. Persze kitört a nevetés Tibi eltorzult hangjától, amitől felbátorodva, a műsorvezető tovább produkálta magát, és ízléstelen poénjaival bombázta Lindát, aki inkább az éneklésre próbált koncentrálni.

Az énekes-műsorvezető szeret meglepetést okozni vendégeinek, de őt is hozták már kellemetlen helyzetbe, Hajdú Péter is alaposan megleckéztette korábban. „Peti üzeneteket küldött a telefonomban található összes számra, a tartalma csak annyi volt: kakilok. Ezt elküldte az egész családomnak, egy filmes cég igazgatójának és a lemezcégem igazgatójának” – mesélte a kínos történetet Kasza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top