Sztárok

X-Faktor: ők a döntősök, kiesett Krasznai Tünde

Idén a lányok uralták az X-Faktor mezőnyét, és szombaton az is kiderült, hogy a Danics, Krasznai, ByTheWay hármasból kik lesznek ott a vasárnapi döntőben.
Ez történt még szombaton!
Az év meglepetése: Bozsek Márk visszatért az X-Faktorba
Tóth Gabi sokadik új frizurája – galéria
Kiderült, hogy kié Danics Dóra szexi ruhája – fotó

Sokan gondolták idén, hogy Bozsek Márk vagy Szabó Ádám lehet a befutó az RTL Klub tehetségkutatójában. A Barátok közt szereplője egészen jól teljesített, talán csak egy hamis produkciója volt a verseny alatt, azonban rögtön utána feladta az X-Faktort. Hogy ennek mennyi köze volt az egy héttel korábbi autóbalesethez, azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. Mindenesetre Bozsek távozásával mindenki az egykori Csillag születikes Szabó Ádámra figyelt, na és a visszatérő ByTheWay formációra. Szabó Ádám azonban szintén elvérzett, és nem sikerült megismételnie Kocsis Tibor sikerét.

Eközben a magyar One Direction (amire nagy szükségünk van, hiszen már 15 éve nem ugrált az ózdi diszkó színpadán a Shygys), azaz a ByTheWay, valamint Krasznai Tünde és Danics Dóra mondhatni észrevétlenül beénekelte magát a legjobb háromba.

Hát így indult a szombat este, és persze újabb különleges ruhákkal, könnyekkel, állva tapsoló mentorokkal és Tóth Gabi legújabb frizurájával. Szombaton este mindenki három produkcióval lépett színpadra, egy extra produkcióval visszatértek a korábban kiesett versenyzők, és fellépett az Első Emelet is. 

Végül Danics Dóra és a ByTheWay  jutott a vasárnapi döntőbe, és Krasznai Tünde búcsúzott a versenytől. A harmadik helyezett elmondta, hogy az X-Faktor a világ legjobb dolga, ami vele történt, és mindenkinek köszöni, hogy a verseny részese lehetett.

24 óra múlva kiderül, hogy ki fogja megnyerni az X-Faktort – végre egy nő előadó is lehet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top