Sztárok

Krasznai Tünde: “a családomat összehozta az X-Faktor”

A célegyenesben búcsúzott el, s bár nem szomorú, úgy érzi: akár meg is nyerhette volna a versenyt. De mit gondol, vajon miért nem ő győzedelmeskedett végül? Következzen egy szombat éjszakai vallomás.

Sírni csak a győztesnek szabad – szól a sokat hallott, már-már a végtelenségig ismételt közhely, amelyet azok az emberek szoktak a leginkább magukénak érezni, akik hajszál híján, de mégiscsak lecsúsztak a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról. Sokan, de nem mindenki – Krasznai Tünde például nem. Az idei X-Faktor harmadik helyezettje tegnap este némi szomorúsággal a szemében, de mosollyal az arcán vette tudomásul azt, hogy vasárnap már nem szállhat be a végső győzelemért folytatott küzdelembe. „Az én szótáramban nem létezik a ‘volna’ és a ‘ha’ szócska, de ennek ellenére természetesen eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna, ha…? Tudod, ha mondjuk nem ezzel a múlttal jövök ide – akkor talán lehet, hogy meg is nyertem volna” – magyarázta Tünde, akire már megannyi rajongó várt, hogy közös fotót készíthessenek. Ám a bronzérmes kis türelmet kért a rajongóitól, s pár lépéssel odébb rohant. A kordon azon részére, ahol már izgatottan várta a családja. Az őt ölelő családtagok sokaságában néhány pillanatig eltűnt, majd széles mosollyal az arcán tért vissza.

„Úristen, nagyon sok mindenki eljött, nem hiszem el! Itt van az anyukám, a bátyám és a családja, a bátyám feleségének a testvére és az ő felesége, a nagymamám, a nagymamám testvére, a keresztapukámék és a szomszéd lányok is itt vannak!” – sorolta, én pedig elvesztem a nevek útvesztőjében. „Örülök, hogy eljöttek, mert az eddigi adások alatt nem tudtak mindig itt lenni, leginkább a távolság miatt. Elég ritka, hogy így mindannyian együtt vannak. Tudod, úgy érzem, hogy az X-Faktor a családomat is kicsit összehozta” – mondta, közben pedig a vállam felett ki-kikacsintgatott a szeretteire.

Tünde azt mondja, tudja, hogy egész életében együtt kell élnie korábbi filmes múltjával. „Ennek ellenére amondó vagyok, hogy semmi sincs véletlen” – tárta szét a karját, s ráncolta a homlokát. Tündét már nagyon várták a rajongók, így nem maradt rám több ideje, de végezetül egy dolgot azért még elárult: „Abban százszázalékosan biztos vagyok, hogy bárhogy is alakul az életem, Geszti Péterre mindig számíthatok” – jelentette ki határozottan.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top