Sztárok

Vujity Tvrtko beszólt a ByTheWaynek

Vujity Tvrtko, a TV2 egyik tősgyökeres tagja is végigkövette a konkurens RTL Klub tehetségkutatójának döntőjét.

Vujity Tvrtko beszólt a ByTheWaynekNyilván gyakran előfordul, hogy a két konkurens tévécsatorna arcai nyomon követik a másik műsorait, de az egyáltalán nem megszokott, hogy nyilvánosan véleményt formáljanak róluk. Ezért is volt meglepő Vujity Tvrtko vasárnap esti, hivatalos Facebook oldalán közzétett reakciója, amelyben az X-Faktor döntőjére reflektált.

A kiírásból egyértelműen kiderül, hogy a TV2 Mokka és a Napló műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójában az első hölgy győztesnek, Danics Dórának drukkolt. „Isten őrizz, hogy megbántsak valakit vagy valakiket… bizonyára helyesek ezek a ByTheWay-es fiúk, tuti sok szavazatot kapnak a tinilányoktól, nagymamáktól vagy bárki mástól… de ennek a Dóra lánynak összehasonlíthatatlanul jobb hangja van… Persze ez személyes véleményem… semmi más…” – írta a TV2 tősgyökeres tagja közösségi oldalán, amire rengeteg hozzászólás érkezett követőitől, akik védelmükbe vették a dobogó második fokán végzett négy tehetséges fiatalt.

Nézd vissza a döntősök közös produkcióját!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top