Sztárok

Polyák Lilla: “Bizonyos dolgokról le kell mondani”

Ezúttal a kétgyermekes színésznőt faggattuk arról, hogy mi jut az eszébe a száguldás, a távkapcsolat, vagy éppen a fagypont szó hallatán. Na de vajon miért hagyja el az országot hamarosan a Polyák–Hommonay család?

Polyák Lilla: „bizonyos dolgokról le kell mondani1. Száguldás
„Nekem a száguldás természetesen a motorozás élménye, amit nem olyan rég fedeztem fel. Szeretem a sebességet, de ezt motoron megélni egészen különleges érzés – egészen más, mint autóval.”

2. Lemondás
„A mi szótárunkban – akik ezt a pályát választjuk – gyakran szerepel ez a szó, de én nem élem meg ezt rosszul, bár tény, hogy sokszor le kell mondani olyan dolgokról, ami másnak természetes. Nem megy az ember füstös helyre, nem iszik alkoholt, próbál eleget aludni, bizonyos ételeket, ami nem tesz jót a hangnak, nem fogyaszt… Bizonyos dolgokról – amelyek miatt az ember nem tudja a legjobb formáját hozni – le kell tudni mondani.”

3. Fagypont
„Újra itt a tél, közeledik a karácsony, és ezzel együtt ismét eljön az az időszak az életünkben, amikor külföldi turnéra indulunk. Ezeket a zimankós napokat most Svájcban fogjuk átélni, remélem a munka mellett lesz egy kis időnk síelni is.”

4. Mézeskalács
„A mézeskalács hozzátartozik az ünnepekhez. Nagyon szeretünk sütni-főzni, és karácsony táján a gyerekekkel együtt készítjük el a mézeskalácsot, amit ha jól sikerül, a fára is felakasztunk.”

5. Esernyő
„Egyértelműen Mary Poppins, aki egy esernyővel érkezik és esernyővel távozik – mostanában ez a legkedvesebb szerepem.”

6. Szerepálmok
„Sohasem voltak szerepálmaim, de mindig arra vágytam, hogy a szakmámon belül sokfélét csinálhassak. Ezért vagyok most nagyon boldog, hogy a popéletem is egyre jobban kiteljesedik. Nemrég készült el a Karcolás című új dalom – Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerzeménye –, amelyhez egy közös turnénk is kötődik, és a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválra is benevezzük.”

7. Távkapcsolat
„Évekkel ezelőtt, közvetlenül a házasságkötésünk után évekig távkapcsolatban éltünk. Zsolt Berlinben, én Bécsben játszottam. Amikor hazaköltöztünk és újrakezdtük a közös életünket, megfogalmaztuk, hogy ezt soha többé nem akarjuk.”

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

8. Diploma
„Nekem a Színművészeti Egyetem. A családomban mindenkinek közgazdászdiplomája van, és nagyon fontos volt számukra, hogy a gyereknek »rendes« diplomája legyen. A művészeti diplomát nem tekintették annak, úgyhogy nagyon sokáig agitáltak, mielőtt lehorgonyoztam volna a színészet mellett.”

9. Metróhuzat
„Az jut eszembe, hogy külföldön vagyok. Itthon nem közlekedem metróval, viszont Londont és Párizst is a metróvonalaikon keresztül jártam be.”

10. Bubifrizura
„Amit soha nem fogok kipróbálni. Sokféle hajviseletem volt már, rövid és hosszú egyaránt, de az a kettő közötti átmenet, amire soha nem vágytam, az a bubifrizura.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top