Sztárok

Gyönyörű kismama a Szulejmán hamarosan szülő Hürreme – fotó

Instagram oldalára töltött fel magáról egy gyönyörű fotót a Szulejman sorozat Hürreme, akinek nemsokára megszületik kislánya.

Instagram oldalán osztott meg követőivel egy gyönyörű fotót magáról a Szulejmán sorozat Hürremét alakító Meryem Uzerli. A képen a terhessége utolsó szakaszában lévő gyönyörű színésznő hatalmas pocakjára vet óvó pillantást.

Meryem augusztus végén jelentette be, hogy kisbabát vár. A nagy örömöt beárnyékolta, hogy párja elhagyta, és ellenezte, hogy a színésznő világra hozza közös kislányukat. A Szulejmán sorozat Hürreme végül Törökországból Németországba költözött, úgy döntött, megtartja babáját, akit a nyilvánosságtól elvonultan, egyedül nevel fel. „Félek attól, hogy egyedülálló anya leszek, de bízom a jövőben. Számomra most a legfontosabb, hogy képes legyek megbocsátani, mert a negatív energia csak ártana a babának” – mondta korábban Ayse Arman török újságírónak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top