Sztárok

Kitiltották a Parlamentből Krasznai Tündét

Pornós múltja miatt nem vehet részt a parlamenti gyermekkarácsonyon Krasznai Tünde – olvasható a Blikkben.

A Nemzetközi Gyermekszolgálat szoros kapcsolatban áll az RTL Klubbal, rendezvényein évek óta x-faktoros versenyzők lépnek fel. Idén sem lett volna ez másként, de a szervezők megkérték a csatornát, hogy Krasznai Tünde ne vegyen részt az eseményen – írja a Blikk. A lap értesülései szerint ennek oka, hogy a szülők nem néznék jó szemmel, ha gyerekeik előtt egy korábban felnőtt filmekben szereplő személy énekelne.

„Fontosnak tartjuk, hogy mi sem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogyan szerepel… A nézők, azaz a magyar állampolgárok Krasznai Tündét – megítélésünk szerint teljes joggal – érdemesnek tartották, hogy ott legyen az X-Faktor döntőjében… Az önök kérése nem csupán a nézők akaratával ellentétes, véleményünk szerint az elfogadhatatlan erkölcsi szempontból is. Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az” – választ az RTL Klub a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének; ők végül „sajnálattal vették tudomásul”, hogy az előadók nem lépnek majd fel a rendezvényen.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top