Sztárok

Világsztárok közt síel Vajna Tímea – galéria

Vajna Tímea amerikai hírességek közelében síel.

Olyan világsztárok közkedvelt téli pihenőhelye Aspen, mint Oprah, Kurt Russel és családja, Kevin Costner vagy Jack Nicholson. A sok amerikai híresség mellett azonban ismert magyar emberek is felbukkannak a síüdülőhelyen. Vajna Tímea Instagram oldalán osztott meg egy fotót, épp síelés közben bohóckodik Aspenben, ahol ezúttal sem készült közös képe producer férjével, Andy Vajnával.

A kis városka egyébként idén sem szenved hiányt világsztárokban. Itt tanítja síelni Mariah Carey két és fél éves kislányát, Monroe-t. Az énekesnő Instagram oldalán osztott meg képeket a nagy eseményről. Természetesen Paris Hilton sem maradhat le, ha szórakozásról van szó, Twitter oldalára töltött fel fotókat, ahol szexin pózol a havas lejtőn. A Daily Mail értesülései szerint Meg Ryan és 8 éves kislánya is Aspenben tart családi vakációt, és Kardashianék is felkerekedtek egy kis sítúrára.

Hogy tanítja Mariah Carey kislányát vagy épp hogy pózol Paris Hilton síbotokkal, itt megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top