Sztárok

Friss hírek: még mindig kritikus Schumacher állapota

Schumacher orvosai kedd délelőtt 11-kor ismét sajtótájékoztatót tartottak.

Friss hírek: még mindig kritikus Schumacher állapotaA hétszeres világbajnok december 29-én került kórházba, miután síelés közben egy technikai hiba következtében a pályán kívül egy sziklának csapódott. A baleset további részleteiről itt olvashatsz.

Az orvosok információi szerint a 44 éves sportolón kedden újabb műtét hajtottak végre, az állapota ugyan még mindig kritikus, de kevéssel stabilabb, mint tegnap volt. A beavatkozás jól sikerült, de Schumacher még mindig nincs túl a közvetlen életveszélyen. 

Az orvosok még mindig nem árulnak el részleteket az állapotáról, ahogy arról sem, hogy Schumacher agyának pontosan mely területei sérültek. Felépülését illetően sem találgatnak, csupán annyit mondanak, hogy van egy stratégiájuk, amelynek a legfontosabb része, hogy időt nyerjenek, ez most, úgy néz ki, sikerült. A szakemberek kiemelték, hogy sisak nélkül a sportoló biztosan nem élte volna túl a balesetet. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top