Sztárok

Friss hírek: harcolnak Michael Schumacher életéért

Hétfőn délelőtt 11-kor sajtótájékoztatót tartottak az orvosok a balesetben megsérült Michael Schumacher állapotáról.

Schumacher orvosai elmondták, hogy a hírekkel ellentétben csak egy operáción esett át a hétszeres világbajnok. Állapota jelenleg is válságos, kritikus. „Éjjel-nappal dolgozunk azon, hogy jobban legyen, de óráról órára tervezünk. Ennél többet nem tehetünk jelenleg… A jövőről még korai beszélni, így arra sem tudunk válaszolni, hogy a sérüléseknek milyen következményeik lehetnek” – mondták.

A kórház dolgozói hozzátették: sajnos sok ilyen esettel találkoznak, Michael Schumacher tipikus síbalesetet szenvedett december 29-én. Az autóversenyző 14 éves fiával síelt, amikor baleset érte. Nekicsapódott egy sziklának, és bár viselt sisakot, a feje megsérült, azonnal kórházba szállították. Egy vasárnap este kiadott közlemény szerint a sportoló állapota kritikus, kómába van. „Nagyon zaklatott volt, amikor a mentőhelikopter beszállította a kórházba. Később nem reagált a külső ingerekre” – mondták már hétfőn az orvosok.

További részletek a balesetről, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top