Sztárok

Ízléstelen baki Michael J. Fox betegségéről a Golden Globe díjátadón

Hatalmas felháborodást keltett a Golden Globe díjátadóról közvetítő E! csatorna élő adás alatt futó kiírása, amiben Michael J. Fox betegségét vicces tényként említették.

Vasárnap éjjel rendezték meg a Golden Globe gálát, ahol idén sem volt hiány szebbnél szebb ruhakölteményekből, végre Leonardo DiCaprio is hazavihetett egy szobrocskát, sőt még Vajna Tímea csodás ruháját is megcsodálhattuk. Ám az ünneplés mellett egy súlyos hiba csúfította el a filmipar egyik legnagyobb eseményét. A díjátadót élőben közvetítő E! csatorna a filmcsillagok bevonulása alatt vicces tényeket közölt Hollywood életéből a képernyőn, ám az egyik kiírásuk, nemhogy vicces nem volt, egyenesen ízléstelenre sikeredett, és óriási felháborodást keltette. A felirat ugyanis a színész, Michael J. Fox 1991 óta tartó Parkinson-kórjáról szólt. „Szóval az E! szerint vicces tény, hogy Michael J. Fox Parkinson-kórban szenved? Tűnés haza E!, ízléstelenek vagytok!” – írta a csatorna Twitteres oldalán egy néző, egy másik is abszurdnak nevezte a dolgot, és a felelős kirúgását szorgalmazta. Természetesen a csatorna is kiadott azóta egy közleményét, amelyben közölték, tisztában vannak a betegség súlyával, és őszintén bocsánatot kértek a Vissza a jövőbe filmek főszereplőjétől a sértő feliratért.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top