Sztárok

Kínos bakit ejtett Liptai Claudia – fotók

Nehéz feladat jó szakáccsá válni. Úgy tűnik, Liptai Claudiának is meggyűlik a baja a konyhatündérséggel, nem úgy, mint Hajdú Péternek vagy Bálint Antóniának.
A(z) “Te kinek a remekművét kóstolnád meg szívesen?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Bálint Antónia

 

A fotók tanúsága szerint még a celebek is bemerészkednek néha-néha a konyhájukba. Ki kevésbé jól sikerült, ki meglepően gusztusos fogásaival büszkélkedik hivatalos oldalán, a rajongók nagy örömére.

Szénné égetett csirke á la Liptai Claudia

Liptai Claudia közösségi oldalára töltött fel egy fotót, amin főztjével pózol, nevezetesen egy tepsi szénné égetett sült csirkével. „Vacsit főztem a Jóban Rosszban-ban! Most neki állok a desszertnek” – írta a kép alá Liptai Claudia, akinek kevésbé jól sikerült vacsoráján rajongói is élcelődtek. „Szerintem nem maradt nyers… jól átsült” – írta az egyik. „Fogyókúrás kaja. Ettől nem lehet elhízni ” – szólt hozzá egy másik követője.

Vicces bakit ejtett Liptai Claudia - fotó

Hajdú Péter, a pizzakirály

Szemmel láthatóan Hajdú Péter pizzája jobban sikerült Liptai Claudia sült csirkéjénél. A Frizbi étterem-tulajdonos műsorvezetője maga is remekműnek könyvelte el saját készítésű pizzát, amit természetesen közösségi oldalára is feltöltött. „Bár nem a főzőtudományomról vagyok nevezetes, de brutális pizzát készítettem tegnap” – írta Hajdú.

Vicces bakit ejtett Liptai Claudia - fotó

 

Bálint Antónia, a tudatos

Bálint Antónia ínycsiklandozó és egyben egészséges ételt töltött fel közösségi oldalára. Az Édes Élet jelenleg magányos sztárja tudatosan odafigyel étkezésére és alakjára is. „Lesz nekem még akár kockás hasam is!! De akkor az étkezésre is oda kell figyelni!!” – írta oldalára Bálint Antónia.

Vicces bakit ejtett Liptai Claudia - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top