Sztárok

Julia Roberts, a barikád és az őrült rajongók esete

A színésznő a SAG-díjátadón jelent meg. A felbukkanását követően a rajongók nem tudták türtőztetni magukat, mindennek pedig egy óriási borulás lett a vége.

Hollywood az a hely, ahol a rajongók bármire képesek azért, hogy a kedvenc sztárjukat akár csak egy pillanatra is megérinthessék – bizony, még akár arra is, hogy a testi épségüket kockáztassák egy kézfogás reményében. Nem volt ez másként a tegnapi SAG-díjátadón sem, ahol a Julia Robertsnek köszönhetően történt egy kisebb galiba. Történt ugyanis, hogy a negyvenhat éves, újra és újra megújuló színésznő láttán a rajongók eufóriába estek, és a biztonsági őrök által gondosan őrzött kordon mögül egymáson átnyúlva és átlépve próbáltak közelebb férkőzni a kedvencükhöz. Mindennek pedig egy óriási zakózás lett a vége: a kordon borult, vele együtt pedig a mindenre elszánt rajongók is. „Azt a leborult mindenit” – gondolhatta magában Julia az eset után. A színésznő, akivel kapcsolatban a legnagyobb kérdés jelenleg még mindig az, hogy terhes-e, vagy sem, a jelek szerint nem egy ijedős típus, az incidens után ugyanis nem hagyta ott a rajongóit, hanem a kordon mellett végigsétálva mindenkivel kezet fogott, vagy épp pacsizott egy hatalmasat.

Így történt az eset:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top