Sztárok

Terhes vagy sem? Trükkös ruhába bújt premierjére Julia Roberts – galéria

Napokon keresztül egy világ találgatta, vajon ismét várandós-e a 46 éves Julia Roberts. Legújabb filmje premierjén egy kék ruhában jelent meg, és őszintén szólva nem lettünk okosabbak.
A(z) “Szerinted ismét várandós Julia Roberts?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, csak még nem akarja világgá kürtölni

Királykék miniruhájában csak úgy tündökölt Julia Roberts legújabb filmjének, az Osage Countynak a premierjén. A fotósok nem győzték kattintgatni gépeiket, ám ezúttal biztosra vehetjük, hogy nem a csinos ruha miatt lőttek annyi képet a színésznőről. Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint a háromgyermekes Roberts ismét terhes. Az Oscar-díjas színésznő a premier után csütörtök este David Letterman vendégeként cáfolta az újabb várandósság hírét.

Korábbi várandósságait is sokáig titkolta

„Tervezitek, hogy újabb taggal bővüljön a család?” – kérdezte a late night show házigazdája, mire a talpig feketébe öltözött Julia sokat sejtető mosollyal az arcán annyit válaszolt, hogy természetesen. Erre a műsorvezető nekiszegezte a kérdést, úton van-e baba, mire a színésznő nemmel válaszolt. Minket azonban mégsem győzött meg. És hogy miért nem? Nem ez lenne ugyanis az első eset, hogy a Micsoda nő! egykori megformálója titkolózna terhességével kapcsolatban. 2004-ben is sokáig próbálta rejtegetni ikerterhességét, majd 2008-as várandósságát sem kötötte az emberek orrára mindaddig, míg már nem lehetett tovább titkolni.

Ruhaválasztásai sem teljesen egyértelműek

Másodjára, a premieren viselt ruha láttán sem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy Julia Roberts nem terhes, hiszen a trükkös szabású ruha tökéletesen alkalmas arra, hogy elrejtse a kerekedő pocakot, ahogy a köztudottan a feketének is slankító hatása van, így akár ezért is választhatta a sötét színű kosztümöt a Letterman-show vendégeként. Arról már nem is beszélve, hogy születésnapja alkalmából a tévés hatalmas virágcsokorral köszöntötte a színésznőt, aki a beszélgetés alatt végig az ölében tartotta a szinte a fejét is eltakaró csokrétát.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top