Sztárok

Már megint egy világsztár oldalán kapták le Palvin Barbarát – galéria

Palvin Barbara csillaga egyre magasabbra ível a sztárégbolton. Ezúttal a Dior divatbemutatóján kapták lencsevégre nem akármilyen társaságban.

Csak úgy dagad a magyar mellkas a büszkeségtől! Hol Vajna Tímea, hol Palvin Barbara oszt meg magáról fotót egy-egy világsztár oldalán. Igaz, a magyar modellnél a siker mércéjét jelenti, hogy egyre nívósabb hírességek oldalán kapják lencsevégre. Márpedig a Victoria’s Secret magyar angyalkája egyre magasabbra szárnyal a sztárégbolton. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már nem rajongóként kér közös fotót a hírességektől, hiszen a film- és divatvilág legnagyobbjai is kezdik befogadni őt köreikbe. A Dior Homme divatbemutatóján fotósok kereszttüzében pózolt Alain Delon fia, Alain Fabien Delon oldalán, de Will Smith-szel, a Dior Divatház elnökével és Karlie Kloss modellel is lekapták az állítólag Niall Horannal randizó Palvin Barbit.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top