Sztárok

Megbüntettek két villalakót

Teo és Józsi nem úszták meg, hogy vétettek a villaszabályzat ellen. Mindenesetre nem kizárás lett a sorsuk.

Teo a fürdőszobát rongálta meg, miután megtudta, hogy Alexának kell távoznia villából, Józsi pedig a kiesett lánnyal a kinti barátnőjének üzent – ez volt a két villalakó bűne. Mivel mindketten vétettek a villa szabályzata ellen, jött a megrovás. Ráadásul Teo durva sérülést is szerzett, miközben szétöklözte a fürdőszoba lambériáját: eltört a keze, és gipszet kapott, 4-5 hétig kell viselnie. Az örökifjú Laci egyből felajánlotta a segítségét, hogy majd segít az öltözködésben, Teo azonban kikosarazta, mire a negyvenes férfi megsértődött.

Az Alexával csókcsatába keveredett lány azt kapta büntetésül, hogy élő szoborként – beöltözve a New York-i Szabadság szobornak – álljon egy órán keresztül, és csak akkor mozdulhat meg, amikor a többi villalakó egy-egy érmét dob neki. Zsolt nem tudta megállni, hogy ne húzza a lányt, olykor eljátszotta, mintha érmét dobna be – Teo pedig már fellélegzett, hogy legalább leengedheti a karját a magasból –, de közben csak a mandarinhéjat pöccintette a kosárba.

„Gyúrós” Józsira pedig írás várt, persze nem vers- vagy novellaírás, hanem egyetlen mondatot kellett lekörmölnie, azonban hatszázszor. „Ez hatalmas csicskadolog, nem csicskának jöttem, ennyire nem szeretek írni, hogy hatszázszor írjam le ugyanazt. Elég lett volna, ha százszor írom le, ugyanaz, mint a hatszáz” – fakadt ki VV Józsi, akinek sehogy sem sikerült megjegyeznie azt az egy mondatot. Hiába írta már le százszor, továbbra is papírról másolta. Sőt olyan sokáig elhúzódott az írogatás, hogy már javában zajlott az esti buli – amin Aurelio fűzte az előző nap beköltözött „cuki” Zsófit –, és ment a zene, de ő még mindig körmölt. Igaz, közben ütemre rázva a  fejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top