Sztárok

Összejött az X-Faktor és a Barátok közt sztárja

Tóth Marci és Nyári Dia között már az X-Faktor alatt izzott a levegő. Akkor még tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál, ám most kiderült: az énekes és a Barátok közt sztárja összejöttek.

Összejött az X-Faktor és a Barátok közt sztárjaNyári Dia és az X-Faktorban feltűnt Tóth Marci között ma már több van barátságnál. A Barátok közt Hannája nemrég, négy és fél év után szakított párjával, mondván, kapcsolatuk elfáradt, elmúlt a szerelem – írja a Bors. „Marcival először csak barátok voltunk, aztán amikor szabad lettem, randira hívott, én pedig nem zárkóztam el előle. Azóta randizgatunk, úgy heti háromszor találkozunk. Sok közös van bennünk, jól megértjük egymást” – mondta Nyári Dia, aki már édesanyjának is bemutatta Marcit. „A szüleimnek beszéltem már róla, anyu pedig már találkozott vele, és nagyon szimpatikusnak találta. A szüleim különben nem szólnak bele a dolgaimba, elfogadják a döntésemet, és örülnek, ha boldognak látnak” – mondta a Barátok közt színésznője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top