Sztárok

Menedzsere megerősítette: megkezdték Michael Schumacher ébresztését

Napok óta mindenki egy hivatalos közleményre vár, ami megerősíti a nemzetközi sajtó értesüléseit, miszerint megkezdték Michael Schumacher ébresztését a kómából. Menedzsere, Sabrine Kehm most hivatalos közleményben tudatta, hogy igaz a hír!

Menedzsere megerősítette, hogy megkezdték Michael Schumacher ébreszétésétA L’Equipe francia lap szerdai értesülései után egyre több napilap és televízió állította, hogy az orvosok megkezdték a mesterséges kómában tartott hétszeres Forma–1-es világbajnok ébresztését. A súlyos balesetet szenvedett Schumacher menedzsere azonban cáfolta ezeket a híreket, egészen csütörtök délutánig. Sabine Kehm, hosszú hallgatás után, a mai napon hivatalos közleményben tudatta a világgal a jó hírt. „Michael altatását enyhítik, hogy megkezdhessék az ébresztési folyamatot, ami még sokáig tarthat. A család kérésére úgy állapodtunk meg, mindezt csak akkor közöljük, ha a folyamat stabillá válik. Többet nem szeretnénk mondani” – állt a közleményben. Mindez azt jelenti, hogy a december 29-én síbalesetet szenvedett egykori Ferrari-pilótát lépésről lépésre próbálják kihozni a mesterséges kómából, míg végül – a remények szerint – önmagától felébred. Az egyik francia sport napilap azt is tudni véli, hogy Schumacher már pislogott is, ezt azonban Kehm nem erősítette meg.

Schumacher azóta fekszik mesterséges kómában, hogy egy hónappal ezelőtt a családi sívakáción Meribelben egy szerencsétlen esés következtében sziklába verte a fejét. Állapota hivatalosan továbbra is stabil, de válságos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top