Sztárok

Az Élet Show-ja szereplőjénél hisztizett Majka – galéria

Az Élet Show-ja tetoválóművésze, Urbán Kata igazi kemény csaj, aki még az ózdi hősből, Majkából is képes kihozni a sebezhető énjét.

Majkát az egész ország nagyszájú, kemény, belevaló rapperként  ismerte meg. Ám van egy nő, aki még belőle is képes kihozni a hisztis kisfiút. „A Peti a nagy kemény rapper, az ózdi hős, bezzeg amikor jövök a tűimmel, már menekülne, de nincs hova” – rántja le a leplet Az Élet Show-ja vagány tetoválóművésze, Urbán Kata a rapperről. A TV2 új napi valóságshow-jának szereplője ugyanis régóta jó barátságot ápol Majkával, akinek szinte minden egyes tetoválását a várandós kismama varrta fel. Most újabb testrajzokkal bővült a zenész repertoárja, ezúttal csillagokat tetováltatott magára. Ám nemcsak a fiatalasszonyhoz köti régi ismeretség Majkát, Kata férjével, Istvánnal is féltve őrzik egymás titkait. „Petivel 7-8 éve ismerjük egymást. Férfias dolgokat szoktunk egymással csinálni, mindent azért nem mondok el…” – teszi hozzá István sejtelmesen a csütörtök esti adásban, ahol az is kiderül, a színpadon kemény ózdi hős mennyire tűri rosszul a fájdalmat. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top