TV-sztárok

Az élet show-ja – Bemutatkoztak a TV2 új realityjének szereplői – fotó

Lesz itt minden, mi szem szájnak ingere, a pesti dzsigolótól a szabolcsi májküldzsekszonig. Találkoztunk a TV2 új realityjének, Az élet show-jának szereplőivel.

Január 27-én indítja hódító útjára a TV2 vadonatúj napi realityjét, Az élet show-ját. Berki Krisztián és Győzike is felkötheti a gatyáját, ugyanis jön a már deresedő halántékú Ákos, a jóképű barista, aki barátja kíséretében hajtja a csajokat a budapesti éjszakában, és bár vannak lányok, akik még vevők a már kissé megkopott szövegére, barátnője, Kata előtt már kevésbé tudja kidumálni magát. Velük ellentétben Urbán Kata, a budapesti várandós tetoválóművész – akinek többek között Majka és Dundika bőre is volt már a kezei között – és férje igazi harmonikus családként élik az életüket Kata előző házasságából született bajkeverő tini fiával.

Roberto zsámó, a mulatóskirály, és Valika, a miniszoknyás fociklubmenedzser

A reality két legkeményebb szereplőjének a mulatós masszőr, Roberto és a Süttői SC szakosztályvezetőjeként dolgozó Valika ígérkezik. Roberto, a magát csak szabolcsi májküldzsekszonként aposztrofáló mulatós zenész 34 évesen még mindig az anyjával él. A munkát csak hírből ismeri, ám a szája annál nagyobb. Nem is beszélve Valikáról, aki drákói szigorral irányít mindenkit, aki az útjába kerül, különösen párját, Zolit, aki már 23 éve tűri birkatürelemmel Vali kirohanásait. Az egykori vállalkozónő most a helyi focicsapat menedzsereként próbálja bejuttatni „fiait” az NB3-ba, ha kell, még azt is megmutatja nekik, hogy kell tizenegyest rúgni, szigorúan miniszoknyában. Mert a focihoz ebben az országban ugyebár mindenki ért.  

Az Élet Show-ja -  Bemutatkoztak a TV2 új realityjének szereplői

 Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top